Jelenlegi hely

Crossholder fotózás - az utolsó ebben a formában

A Crossholder együttes megkért, hogy thaiföldi turnéjukhoz készítsek nekik egy képet, ahol már az új tagok szerepelnek. Fotóztam már korábban a Crossholdert - van vagy egy éve -, azóta új gitárosuk és második énekesük is lett.

Három dolog hiányzott csak a fotózás alatt: az idő, a tágas terület és a fények. Mondjuk, ez már nem szokatlan számomra, itt is meg lett oldva. Bár, őszintén szólva a beállással, amit közösen összehoztunk én nagyon nem vagyok megelégedve. Szerintem azzal, hogy a két énekes egy dobogóra állt, nagyon kicsit lettek. 

Az elkészült képek közül sem azt választottam volna, melyet Güzü, a zenekar főnöke választott, de ha az tetszett neki, akkor ezt kell szeretni.Nekem ez jött be:

Annyira SOS volt a dolog, hogy még aznap éjjel el kellett volna küldeni, de kiderült, hogy egy napot tudnak még várni a thaiföldiek. Sajnos az egy nap haladékkal sem volt arra idő, hogy az arcok retusálva legyenek, szerencsére egy rock banda esetén ez nem okoz problémát.


A Crossholder fotózásával lezárok egy fejezetet az életemben, mégpedig azt, hogy a jövőben bárkit is ingyen fotózzak ilyen esetekben. Sajnos, úgy alakulnak a dolgaim, hogy ezt meg kell lépnem. Nagyon sok bandának tettem azzal szívességet, hogy ingyen fotóztam őket, s általában a fotózás után még rengeteg utómunkát is végeztem. Szívesen csináltam, s egyáltalán nem bánom ezt, mert rengeteg jó emberrel ismerkedtem meg.