Jelenlegi hely

esküvői helyszín

Esküvői fotózás az Andrássy kúriában

Az Andrássy kúriában fotóztam a párt. A helyszín csodás volt, az ötcsillagos szálló barátságos, meleg hangulatú hátteret adott az esküvői fotózásnak. Pár fénykép publikálására van lehetőségem, hamarosan közzé is teszem őket. Addig is egy hangulatfotó az Eszencia Étteremből.

Andrássy kúria, Eszencia étterem

Sajnos, nem állt rendelkezésünkre annyi idő, hogy a szálló fényképezésre alkalmas helyein fotókat készítsünk. A korábban összeírt hat helyszín helyett négyre jutottunk el. Természetesen a legszebb és legérdekesebb helyszínt a Pipatóriumot nem hagytuk ki. A kandalló kellemes tüze előtt a menyasszony igen csak jól mutatott, kellemes volt itt az esküvői fotózás.

Mivel az Andrássy kúria egy tradicionális helyszín, így nem illet volna ide, hogy Trash the dress fotózást is csináljunk. Pedig a szálló wellness része szintén gyönyörű volt, tökéletes keretet adott volna a menyasszonynak.

Itt szeretném megemlíteni, hogy milyen kedvesek voltak velünk a szálloda dolgozói, s az sem okozott nekik problémát, hogy a megbeszélt időpont helyett sokkal később végeztünk a fotózással.