Jelenlegi hely

esküvői fotó

Esküvői haj - előkészületek

Sokan szeretik, ha a nagy napon az esküvői előkészületekről - a sminkelésről, az esküvői haj születéséről, a ruha felvételéről stb. - is készülnek fényképek, sokakat pedig ez egyáltalán nem izgat. Én általában rábeszélnék mindenkit, hogy ilyenkor is érdemes fotókat készíteni, hogy később, a ceremónia előtti izgalmak is felidézhetőek legyenek. Az esküvői előtti izgalom mindenkire másképpen hat, de én azt tapasztaltam, hogy inkább mókás események történnek a készületek alatt, mint idegtépőek.

Fodó Gyöngyi - fodrász

A mellékelt képek egy olyan esküvői fotózás előtt készültek, ahol nem volt konkrét igény az előkészületek fotózására, csak az utazás miatt a fodrásznál találkoztunk, s kattintgattam. A fodrász Fodó Gyöngyi kapcsán rakom fel a képeket, mivel elég neves a szakmában, s én örülök, hogy vele dolgozhattam. Fodó Gyöngyi elérhetősége: http://www.fodogyongyi.hu/

Fodó Gyöngyi - fodrász

Egy jó tanács pedig azoknak, akik az esküvői haj elkészítését szeretnék megörökíteni: óvd az objektívet a hajlaktól! :)

Fodó Gyöngyi - fodrász

Klasszikus esküvői fotózás az Andrássy Rezidenciában

Az Andrássy Rezidencia Wine & Spa ötcsillagos szálloda tökéletes helyszíne egy esküvői fotózásnak. Klasszikus épületbe jól illesztették a modern enteriőrt, így minden szempontból kielégíti az igényeket.

A klasszikus esküvői fotózás szempontjából azért volt jó itt dolgozni, mert az épület bármelyik pontja alkalmas volt arra, hogy háttere legyen a szép és érdekes fényképeknek. Íme, egy azokból a fényképekből, melyeket közre tudok adni.

Esküvői fotózás az Andrássy rezidenciában

Ezen a képen fontos szerepet kapott az enteriőr is, konkrétan az Eszencia étterem. Mindig arra törekszem, hogy egy fénykép azt a hangulatot adja vissza, mint amit a helyszínen tapasztaltunk, átélünk. Ehhez Georginát és Martint egy kis trükkel kellett fotózni, melyhez plusz világításra is szükség volt. A beállítások így egy picit több időt vittek el, mint egy egyszerű fotó esetén, de remélem az eredmény magáért beszél: szép, eredeti fényeiben látszik az étterem, s a pár is jól meg van világítva.