Jelenlegi hely

Esküvői fotózás

Esküvői haj - előkészületek

Sokan szeretik, ha a nagy napon az esküvői előkészületekről - a sminkelésről, az esküvői haj születéséről, a ruha felvételéről stb. - is készülnek fényképek, sokakat pedig ez egyáltalán nem izgat. Én általában rábeszélnék mindenkit, hogy ilyenkor is érdemes fotókat készíteni, hogy később, a ceremónia előtti izgalmak is felidézhetőek legyenek. Az esküvői előtti izgalom mindenkire másképpen hat, de én azt tapasztaltam, hogy inkább mókás események történnek a készületek alatt, mint idegtépőek.

Fodó Gyöngyi - fodrász

A mellékelt képek egy olyan esküvői fotózás előtt készültek, ahol nem volt konkrét igény az előkészületek fotózására, csak az utazás miatt a fodrásznál találkoztunk, s kattintgattam. A fodrász Fodó Gyöngyi kapcsán rakom fel a képeket, mivel elég neves a szakmában, s én örülök, hogy vele dolgozhattam. Fodó Gyöngyi elérhetősége: http://www.fodogyongyi.hu/

Fodó Gyöngyi - fodrász

Egy jó tanács pedig azoknak, akik az esküvői haj elkészítését szeretnék megörökíteni: óvd az objektívet a hajlaktól! :)

Fodó Gyöngyi - fodrász

Klasszikus esküvői fotózás az Andrássy Rezidenciában

Az Andrássy Rezidencia Wine & Spa ötcsillagos szálloda tökéletes helyszíne egy esküvői fotózásnak. Klasszikus épületbe jól illesztették a modern enteriőrt, így minden szempontból kielégíti az igényeket.

A klasszikus esküvői fotózás szempontjából azért volt jó itt dolgozni, mert az épület bármelyik pontja alkalmas volt arra, hogy háttere legyen a szép és érdekes fényképeknek. Íme, egy azokból a fényképekből, melyeket közre tudok adni.

Esküvői fotózás az Andrássy rezidenciában

Ezen a képen fontos szerepet kapott az enteriőr is, konkrétan az Eszencia étterem. Mindig arra törekszem, hogy egy fénykép azt a hangulatot adja vissza, mint amit a helyszínen tapasztaltunk, átélünk. Ehhez Georginát és Martint egy kis trükkel kellett fotózni, melyhez plusz világításra is szükség volt. A beállítások így egy picit több időt vittek el, mint egy egyszerű fotó esetén, de remélem az eredmény magáért beszél: szép, eredeti fényeiben látszik az étterem, s a pár is jól meg van világítva.

Esküvői fotózás az Andrássy kúriában

Az Andrássy kúriában fotóztam a párt. A helyszín csodás volt, az ötcsillagos szálló barátságos, meleg hangulatú hátteret adott az esküvői fotózásnak. Pár fénykép publikálására van lehetőségem, hamarosan közzé is teszem őket. Addig is egy hangulatfotó az Eszencia Étteremből.

Andrássy kúria, Eszencia étterem

Sajnos, nem állt rendelkezésünkre annyi idő, hogy a szálló fényképezésre alkalmas helyein fotókat készítsünk. A korábban összeírt hat helyszín helyett négyre jutottunk el. Természetesen a legszebb és legérdekesebb helyszínt a Pipatóriumot nem hagytuk ki. A kandalló kellemes tüze előtt a menyasszony igen csak jól mutatott, kellemes volt itt az esküvői fotózás.

Mivel az Andrássy kúria egy tradicionális helyszín, így nem illet volna ide, hogy Trash the dress fotózást is csináljunk. Pedig a szálló wellness része szintén gyönyörű volt, tökéletes keretet adott volna a menyasszonynak.

Itt szeretném megemlíteni, hogy milyen kedvesek voltak velünk a szálloda dolgozói, s az sem okozott nekik problémát, hogy a megbeszélt időpont helyett sokkal később végeztünk a fotózással.